Automatiske betalinger gør det nemmere at bogføre

Det behøver ikke være svært at holde regnskab for grundejerforeningen som kasserer. Grundmodul er designet til at gøre livet lettere, og hjælper blandt andet med at holde styr på udgifter og indtægter, såvel som at afstemme konti og skabe finansielle rapporter, såvel som automatisk at bogføre indbetalinger fra beboerne. 

Alt dette arbejde bliver i mange foreninger landet over udført af frivillige kasserer i deres egen tid, og der er altid noget at lave uanset årstiden eller mængden af beboere i en forening. Men med de rigtige værktøjer og ressourcer kan bogføring gøres meget nemmere og mere effektiv. 

Grundmodul er en komplet administrativ løsning, der er udviklet specielt til grundejerforeninger. Med sine avancerede regnskabs- og bogføringsfunktioner giver Grundmodul foreninger en nem og effektiv måde at styre deres økonomiske processer på, effektivisere deres drift og reducere de administrative omkostninger.

Når det kommer til at gøre tingene lettere, er det især de muligheder man får i forbindelse med automatiseringen der overbeviser kunderne at Grundmodul er den oplagte løsning. Med Grundmodul kan mange af de bogføringsopgaver som tidligere skulle udføres manuelt, nu automatiseres i en fart, hvilket sparer tid og dermed åbner op for mere tid til andre opgaver.

Samtidig er det også med automatiseringen af bogføringen og afstemningen også muligt at reducere antallet af fejl man oplever i et givent regnskab. Ved at køre automatiske betalinger i Grundmodul, skal der nemlig ikke foretages nogle manuelle indtastninger, så der kommer hverken tastefejl eller andre udfordringer som eller er typisk når man arbejder med tal og data.

Grundmodul er også udviklet til at være brugervenligt og nemt at forstå, hvilket gør at selv folk uden særlig erfaring nemt og hurtigt kan sætte sig ind i systemet, og på den måde effektivt og sikkert administrere de økonomiske opgaver i deres grundejerforening. 

Kontakt os lige her

chatsimple