Har din grundejerforening et SMS system?

Ud over de mange andre funktioner tilbyder Grundmodul også et effektivt SMS alarmsystem, der kan hjælpe grundejerforeninger og beboere med at holde sig orienteret om vigtige begivenheder og spørgsmål i deres lokalsamfund. 

Systemet åbner op for at kunne sende advarsler ud til beboere der er tilmeldt via SMS, hvor de så vil få notifikationer på deres mobiltelefoner, hvis der sker noget bemærkelsesværdigt i nabolaget. Et par eksempler kunne være hvis der er set et mistænkeligt køretøj i området om natten, hvis der har været indbrud, eller hvis et kæledyr skulle være løbet bort.

Det kan samtidig også spare penge og besvær, hvis foreningen varsler om hagl, storm eller andre ekstreme tilfælde af vejret. Folk kan dermed nå at hente deres vasketøj ind fra haven, sikre alle vinduer og døre, eller parkere bilen lidt væk fra det træ der svajer i vinden osv. 

Det skaber en særlig tryghed for beboerne at vide de kan modtage advarsler øjeblikkeligt. Ved at modtage advarsler som disse, eller hvilken som helst anden type i måtte ønske, kan medlemmerne hurtigt blive opmærksomme på potentielle trusler og træffe passende foranstaltninger for at beskytte sig selv og deres ejendom. 

Alt afhængigt af formålet kan SMS systemet også bruges til andet end advarsler. Det kan være en nem og effektiv måde for administrationen at øge kommunikationen og samarbejdet mellem medlemmerne, og man kan eksempelvis indkalde til generalforsamling og opnå større fremmøde. 

Der er som sådan heller ikke noget der hindrer at man blot ønsker folk en glædelig jul, eller på andre måder inddrager beboerne og opbygger en fællesskabsfølelse, der på sigt fører til et mere sikkert og trygt kvarter generelt.

SMS er blot en ud af mange funktioner man får adgang til med Grundmodul, som er en omfattende løsning til grundejerforeninger der ønsker at forbedre deres effektivitet, reducere de administrative omkostninger og forbedre kommunikationen og samarbejdet mellem medlemmerne.

 

Kontakt os lige her

chatsimple